Onderhoud en reparatie

Garage van den Berg Heerhugowaard 2

Garage van den Berg Heerhugowaard 5Goed onderhoud laten plegen aan uw auto, is belangrijk. Dit vergroot niet alleen de levensduur van uw auto, en zorgt er zeker voor dat u niet met pech komt te staan. Een grote beurt wordt doorgaans elke 30.000 à 40.000 km uitgevoerd. Hierbij worden de essentiële onderdelen op slijtage gecontroleerd, belangrijke vloeistoffen, ( koelvloeistoffen, motorolie, etc.) ververst lucht-, olie en brandstoffilters en de bougies vervangen.

Mocht bij deze controle slijtage aan onderdelen van uw auto worden geconstateerd, dan kunnen deze (preventief) worden vervangen. Dit zal echter altijd in overleg plaatsvinden. U krijgt altijd een prijsopgave vooraf, dus geen financiële verrassingen of onverwachte nota′s.

Tussentijds (dus na 15.000 à 20.000 km) wordt vaak een kleine beurt gegeven. Hierbij wordt de motorolie ververst, het oliefilter vervangen en enkele kleinere controles uitgevoerd. De kosten voor een grote-, of kleine beurt, zijn afhankelijk van het merk (type) van uw auto.

Want u weet toch dat vervangen van de olie goedkoper is dan uw motor, daarom gebruiken wij alleen kwaliteit olie van Texaco.

Voor een exacte prijsopgave kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.